Denizli HAVA DURUMU
BİZE ULAŞIN 0258 241 55 36

2019-2020 Yılı 17.OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISI

- +

HAY KOOP Denizli Birliğinin 17. Olağan Genel Kurul Toplantısı 18.08.2021 tarihinde KÖY KOOP Genel Başkanı Eray ÇİÇEK, Tarım Orman İl Müdürü Yılmaz ERKAYA, İl Müdür Yardımcısı Saffet ÜGE, Şube Müdürü Erkan TÜRKELİ’nin katılımı ile gerçekleştirildi.2019-2020 yıllarını içeren olağan genel kurulda Yönetim Kurulu, Denetleme Kurulu, Bilanço, Gelir Tablosu, Tahmini Bütçe, Çalışma Programları ayrı ayrı görüşülerek Genel Kurulca oy birliği ile kabul edildi. Yönetim Kurulu ve Denetleme Kurulu ayrı ayrı ibra edildi.Genel Kurul sonrasında 15 yıldan bu yana birliğimiz ile çalışan, başarılı kooperatiflerimize “15 yılın anısına” plaket verildi.Birliğimize ortak ve Birliğimize kazandıran kooperatiflerimize, Birliğimizin yıllık net Gelir Gider farkının %70 i yatırımlara ayrılarak, %30 u olan 305 bin lira ortak kooperatiflerimize risturn olarak dağıtıldı.Tüm kooperatiflerimize ve kooperatifçilik camiasına hayırlı uğurlu olsun.

EnglishDeutschEspañolTürkçe